Nasveti pred nakupom

Na kaj morate biti pozorni, ko kupujete masažni stol

Na trgu je veliko masažnih stolov, kako se torej pravilno odločiti? Pripravili smo vam seznam 5-ih nasvetov, na katere bodite pozorni, ko raziskujete različne možnosti in izbirate idealni masažni stol zase.

Garancija na masažni stol
Garancija je pomemba, saj že posredno nakazuje na kakovost masažnega stola in zanesljivost podjetja, ki ga prodaja. Splošno gledano, daljša kot je garancija, boljši je masažni stol. Bodite pa na drugi strani pazljivi, če vam ponudniki nudijo več kot 5 let garancije. Preberite, ali to velja le za ogrodje ali tudi za masažni mehanizem.

Globina in moč masaže
Bolje se je odločiti za močen masažni stol, ki ga z nastavitvami lahko uporabljate na nižji moči preko upravljalnika, kot se sprijazniti s prešibko masažo. Koristi masaže globokega tkiva so pravzaprav tisto, kar vam resnično odtehta nakup masažnega stola in pripomore k izboljšanju zdravja ter počutja. Dober masažni stol vam nudi masažo globokih tkiv, ki se čuti kot odlično izvedena in gladka masaža mehanizma, ki oponaša gibe človeških rok. Medtem ko vam vsak masažni stol nudi sproščujočo masažo, pa vseeno najdite takega, ki vam nudi tudi obdelavo globokih tkiv – ne bo vam žal.

Enostavno vzdrževanje
Pozanimajte se še pred nakupom, kako boste masažni stol lahko vzdrževali. Seveda pa se ne ustrašite, lastniki masažnega stola sami z lahkoto negujete in vzdržujete masažni stol tudi doma. V kolikor boste potrebovali tehnološkega specialista za vzdrževanje, nego ali morebitna popravila, izvedite pri prodajalcu, kdo vam lahko pri tem pomaga.

Prilagodljivost in možnosti izbire
Želite si, da se masažni stol prilagodi vam, ne nasprotno. V kolikor bo vaš izbrani masažni stol omogočal enostavno prilagajanje z upravljalnikom, ga boste zlahka brez truda upravljali in si ga prilagodili v danem trenutku. Izbirate lahko med predeli telesa, ki jih želite masirati ter tehnikami masaže, ki vam v določenem trenutku najbolj ugajajo. Masaža z uporabo enega gumba je resnično enostavna, vendar se je boste na dolgi rok najverjetneje naveličali, prav tako pa od nje ne boste prejeli vseh koristi, ki jih ob nakupu masažnega stola pravzaprav pričakujete. Bodite pozorni na to, ali vam nudi možnost shranjevanja nastavitev po lastni meri. Ko boste vedeli, kaj vam najbolj ustreza, tega ne boste potrebovali nastavljati vedno znova.

Ne pozabite na stopala
In še en nasvet! Ne pozabite na stopala. Če ste že izkusili masažo stopal, veste, o čem govorimo. Predvsem, če veliko stojite, izbirajte med masažnimi stoli, ki vam nudijo tudi sproščujočo masažo za vaša stopala. Ne le masažo nog ob strani z napihljivimi blazinami, temveč tudi masažo z rolerji na podplatih, kot tudi gnetenje in kompresijo.


Povzeto po: https://www.elitemassagechairs.com/massage-chair-buyers-guide/Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.