Kaj nudi dober masažni stol?

Dober masažni stol nudi številne koristi za vaše telo in duha. Med njimi so:
 

  • Lajšanje napetosti in stresa - masažni stol vam lahko pomaga sprostiti mišice in lajšati napetost v telesu, kar lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo.
  • Izboljšanje krvnega obtoka - masaža spodbuja krvni obtok v telesu, kar lahko pomaga pri izboljšanju prehrane tkiv in odplavljanju odpadnih snovi iz telesa.Lajšanje bolečin - masaža lahko pomaga lajšati bolečine v mišicah, sklepih in hrbtenici, zato je zelo učinkovita pri lajšanju kroničnih bolečin, kot so bolečine v hrbtu, artritis, migrene in druge.
  • Dvig razpoloženja - masaža lahko sprošča endorfine, ki so naravni analgetiki in blažijo bolečino ter pomagajo pri dvigu razpoloženja.
  • Izboljšanje spanca - masaža lahko pomaga pri izboljšanju kakovosti spanja, saj sprošča telo in um ter zmanjšuje tesnobo.
  • Izboljšanje drže - masažni stol lahko pomaga pri izboljšanju drže, saj sprošča napete mišice in pomaga pri raztezanju sklepov.
  • Zmanjšanje celulita - masaža lahko pomaga zmanjšati celulit, saj izboljšuje prekrvavitev in spodbuja izločanje odvečne vode iz telesa.
  • Izboljšanje imunskega sistema - masaža lahko pomaga krepiti imunski sistem, saj izboljšuje pretok limfe in s tem izločanje toksinov iz telesa.

 

Dober masažni stol po navadi vsebuje različne funkcije, kot so vibracijska masaža, točkovna masaža, shiatsu masaža, zračna masaža, masaža stopal in drugo. Nekateri masažni stoli imajo tudi funkcije za ogrevanje in masažo zadnjice ter se prilagajajo različnim položajem, kot so ležeči položaj, sedeči položaj in podobno.



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.