Kako izbrati pravi masažni stol?

Ponudbe najrazličnejših masažnih stolov je veliko, zato se je včasih težko odločiti, kateri masažni stol izbrati. Priporočamo, da pred končno odločitvijo preizkusite več različnih razpoložljivih masažnih stolov. Zgolj preko preizkušanja različnih modelov stolov lahko resnično občutite, kateri masažni stol je pravi za vas.
Ponujamo vam nekaj smernic, ki vam bodo pomagale pri nakupu pravega masažnega stola.

Moč masaže
Masažni stol mora nuditi vam primerno intenzivnost masaže. Če želite močnejšo masažo, izberite stol z bolj izbočenimi komponentami ter močnimi gibi. Če pa vam ustreza bolj točkovna ter specifična masaža, pa izbirajte med masažnimi stoli z manjšimi rolerji in glavami ter mehkejšimi gibi. Dober masažni stol vam nudi masažo globokih tkiv, ki se čuti  kot odlično izvedena in gladka masaža mehanizma, ki oponaša gibe človeških rok.

Udobje masažnega stola
Usedite se v masažni stol ter se udobno namestite. Takoj boste začutili kako se v njem počutite. Nekateri imajo obliko, ki bo bolj ustrezala na obliko vašega telesa in vaših potreb.

Prilagodljivost in prednastavitve
Preizkusite vse prednastavljene programe. Nekateri masažni stoli ponujajo širšo raznolikost programov, drugi pa se osredotočajo na področje hrbta. Zelo se izkažejo koristni masažni stoli z večjim razponom prilagodljivosti predvsem takrat ko nakupujete en masažni stol za več uporabnikov.

Garancija
Garancija je pomemba, saj že tudi posredno nakazuje na kakovost masažnega stola in zanesljivost podjetja, ki ga prodaja. Bodite pazljivi, da vam ponudniki nudijo več kot 5 let garancije. Prepričajte se, ali vam velja le za ogrodje ali tudi za masažni mehanizem.

Enostavnost vzdrževanja
Še pred nakupom se pozanimajte kako boste masažni stol lahko vzdrževali. Pri nakupu se raje odločite za modularnost, kar vam omogoča večjo fleksibilnost pri morebitnih popravilih.

Ne pozabite na stopala
Izbirajte med masažnimi stoli, ki nudijo tudi sproščujočo masažo za vaša stopala.

Izgled
Masažne stole dobimo v različnih velikostih in oblikah. Nekateri so iz so iz umetnih materialov ali drugih kombinacij tekstila in materialov, drugi iz pravega usnja. Seveda lahko tudi izbirate med različnimi materiali, oblikami in barvami.Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.