Deluxe

Masaža v breztežnostnem položaju zagotavlja popolno sprostitev

Masažna vodila v skladu z ergonomskim načelom, zagotavljajo 3D masažo po celotni dolžini hrbtenice, vse do bokov in stegen, pri čemer pokriva najmanj 60% več hrbta kot običajni masažni stoli. 

Višina nog je nekoliko višja od zgornjega dela telesa, pri 126+/- 7 stopinjah med zgornjim delom telesa in nogami. Teža telesa se lahko enakomerno porazdeli, kar zmanjša pritisk na hrbtenico in sklepe, tako fizično kot psihično.

 

Kompakten in izjemen dizajn - na voljo v slonokoščeni barvi

Masažni stol Deluxe zmanjša prostorske potrebe in vam nudi popolno sanjsko masažo z racionalno porabo vašega bivalnega prostora.

 

Pomirjajoča toplota za noge

Funkcij az aogrevanje nog pomaga podvojiti učinkovitost masaže. Naslon za noge je opremljen s funkcijo ogrevanja in termostatom. Zaznana temperatura ostane izjemno udobna:

  • pomaga zmehčati mišice,
  • razširi žile
  • poveča krvno obtok.

 

Zračne blazine

Zračne bčazine za celotno telo zagotavljajo prijetno masažo vaših dlani, rok, ramen, meč in stopal.

 

 

Potopitev v glasbo s pomočjo Bluetootha

Stereo zvočnik izvaja dramatične dvige in padce zvokov, kar zagotavlja edinstveno izkušnjo pri poslušanju vaše glasbe. 

 

Preprost in enostaven za uporabo

Stereo zvočnik izvaja dramatične dvige in padce zvokov, kar zagotavlja edinstveno izkušnjo pri poslušanju vaše glasbe. 

Izberete lahko med 12-imi prednastavljenimi samodejnimi wellness masažnimi programi ali pa uporabite 5 ročnih programov za masažo po meri. Medtem ko ste na načinu skeniranja ramen, pritisnite in držite tipko gor/dol. S tem nastavite valje v željeni položaj. S pritiskom ene tipke se stol postavi v brezežnostni položaj (Zero gravity).

 


Vabljeni k ogledu novega katalogaKontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.