Masaža na delovnem mestu

Masaža v masažnem stolu na delovnem mestu je lahko odličen način za sprostitev napetosti in stresa med delovnim dnevom. Masažni stoli so običajno opremljeni s funkcijami, ki vam omogočajo, da se sprostite in se počutite bolj udobno med masažo.

Dobra naložba v zadovoljstvo zaposlenih
Preden se odločite za uporabo masažnega stola na delovnem mestu, se prepričajte, da imate dovoljenje svojega delodajalca in da je tovrstna praksa dovoljena v vašem podjetju. Poleg tega se prepričajte, da ste seznanjeni z navodili za uporabo masažnega stola, saj so lahko nekatere funkcije precej močne in bi lahko povzročile neprijetnosti, če se ne uporabljajo pravilno.

Pred masažo
Pred začetkom masaže se morate dobro umiriti in sprostiti, saj boste le tako lahko maksimalno izkoristili učinke masaže. Med masažo se osredotočite na svoje dihanje in se poskušajte popolnoma sprostiti. Masaža v masažnem stolu na delovnem mestu običajno traja 10-15 minut, odvisno od vaših želja in razpoložljivega časa. Med masažo se osredotočite na občutke in uživajte v sprostitvi.

Po masaži
Po masaži se počasi vstanite iz masažnega stola in si privoščite nekaj minut, da si povrnete ravnovesje in se prilagodite na običajne dnevne aktivnosti. Če imate kakršnekoli težave ali nelagodje, se posvetujte s svojim zdravnikom ali fizioterapevtom, preden nadaljujete z uporabo masažnega stola.



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.