Kako dolgo naj traja masaža?

Masažna terapija je lahko sproščujoča izkušnja, ki je ne želite nikoli končati, čas, ko izklopite misli in pozabite na svet.

Na Tajskem boste pogosto našli tradicionalne masažne tretmaje, ki trajajo dve uri ali več, vendar si v današnjem hitrem tempu življenja, le redko kdo lahko privošči tako dolg tretma oziroma toliko časa zase. Pa vendar, domača masaža je vsekakor lahko pravi približek. 
Zaradi številnih koristnih razlogov za masažo se lahko trajanje od osebe do osebe zelo razlikuje. Lahko se celo razlikuje od seje do seje, odvisno od potreb posameznika, ki se lahko sčasoma spremenijo.

Če želite določiti, kako dolgo sejo morate izbrati, morate upoštevati cilje, ki jih želite doseči. Različne vrste masažnih tehnik lahko zahtevajo več časa kot druge, pri čemer je treba nekatere izvajati določeno dolžino, preden se začuti kateri koli pozitivni učinek, na primer globoko tkivo.
Če imate specifično poškodbo, ki jo poskušate zdraviti, potem je morda vse, kar potrebujete, 30-minutna športna masaža, osredotočena na ta del telesa. Če želite masažo celega telesa za popolno sprostitev, potem naj traja minimalno eno uro.

Vsekakor pa namenite ta čas zase in se sprostite v udobju svojega doma v odličnem masažnem stolu Arcus.

Vir:https://www.excellentmassage.com.au/how-long-should-a-massage-last/



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.