Terapija z masažo

Obnova telesa in duha

Ste pripravljeni ´pomladiti´ svoje zdravje in dobro počutje? Začnite v vašo vsakodnevno rutino vključevati masažne terapije in pričakujete lahko pravo pomladno prenovo! Masaža ponuja številne koristi za zdravje, ki vam lahko zagotovijo več energije, boljšo cirkulacijo in na splošno dobro počutje. Tukaj je le nekaj razlogov, zakaj bi že danes morali preveriti vse možnosti za nakup masažnega stola.

Znižajte stopnjo napetosti in stresa
Dokazano je, da masaža pomaga zmanjšati stres in napetost v telesu. S pritiski, glajenjem in gnetenjem ključnih točk na telesu namreč povzroči, da se krvne žile raztezajo, kar pomaga doseči nižji krvni tlak in srčni utrip. Če poskušate vzdrževati zdrav način življenja za izboljšanje zdravja srca in ožilja, je masaža čudovit dodatek k vaši rutini, zlasti v kombinaciji z zdravim prehranjevanjem in redno vadbo.

Prilagodljivost in obseg gibanja
Če ste aktivna oseba, potem želite najboljše za svoje telo. Odločitev za redne masažne terapije je odličen način za izboljšanje vaše fizične zmogljivosti, kar daje vašim mišicam dodatno oskrbo, ki jo potrebujejo za prilagodljivost aktivnostim in obsegu gibanja. Vrhunski športniki uporabljajo masažo za izboljšanje obnove mišic in zmanjšanje bolečine po napornem treningu.  Enake koristi lahko doseže prav vsakdo med nami z aktivnim življenjskim slogom, ne glede na  stopnjo aktivnosti in dobrim masažnim stolom.

Izboljšano duševno zdravje
Masažna terapija pomaga telesu in umu pri sprostitvi. Ljudje, ki redno prejemajo masažno terapijo, lahko opazijo izboljšano počutje, zmanjšane občutke zaskrbljenosti in stresa. Mnogi strokovnjaki za duševno zdravje svojim bolnikom priporočajo masažo, kot dodatno pomagalo v boju proti depresiji in anksiozni motnji. Klinične študije so namreč dokazale, da masaža poveča izločanje hormonov dobrega počutja serotonina in dopamina, obenem pa zmanjša izločanje stresnega hormona kortizola. Vaše duševno stanje je tako pomembno za vaše splošno zdravje kot za telesno pripravljenost. Dajte tako umu kot tudi telesu tisto, kar potrebujeta – učinkovito sprostitev.

Povečanje imunosti
Zakaj bi tudi letošnjo pomlad postali žrtev viroz in drugih bolezni. Masažna terapija se že od nekdaj uporablja za spodbujanje zdravja, vključno z izboljšanjem številnih zdravstvenih stanj. Povečana cirkulacija in zmanjšanje napetosti v telesu lahko pomagata pri podpiranju imunskega sistema telesa in omogočata hitrejše zdravljenje s povečanjem števila limfocitov, to so bele krvne celice, katerih glavni cilj je zaščititi telo pred boleznimi. Ljudje z astmo, srčnimi boleznimi in številnimi drugimi zdravstvenimi težavami so opazili izboljšanje zdravja z redno masažo.

Manj bolečin
Če imate bolečine zaradi poškodbe ali trajnega zdravstvenega problema, je masažna terapija lahko način za zmanjšanje ali obvladovanje vaše bolečine. Masaža lahko sprosti endorfine iz vaših možganov, naravne zaviralce bolečine, ki jih večina zdravil poskuša posnemati. Ljudje z artritisom, fibromialgijo, kronično utrujenostjo in številnimi drugimi zdravstvenimi težavami, ki povzročajo bolečino, so uporabili masažo kot del svojega zdravstvenega programa. Za mnoge, masaža ponuja zmanjšanje bolečine med in za daljše obdobje po masaži.

Pomlad je pravi čas za iskanje novih načinov za izboljšanje zdravja in dobrega počutja. Želite več informacij o masažnih stolih in možnostih nakupa? Za vsa morebitna vprašanja in pojasnila smo vam z veseljem na voljo.

Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 633 911.


 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.