Dihanje med masažo

Kako pravilno dihamo med masažo?

Pravilno dihanje med masažo je pomembno, saj vam pomaga sprostiti in bolje izkoristiti koristi masaže. Tukaj je nekaj smernic za pravilno dihanje med masažo:

  • Počasno in globoko dihanje: Med masažo se osredotočite na dihanje, dihajte počasi in globoko. To pomaga sprostiti mišice in zmanjšati stres.
  • Dihanje skozi nos: Poskusite dihati skozi nos, saj nosno dihanje pomaga filtrirati zrak in ga ogreje, kar je boljše in bolj pravilno.
  • Izdihnite napetost: Med izdihom si predstavljajte, kako se napetost in stres iz telesa sproščata ven. To vam lahko pomaga bolje občutiti učinke masaže in doseči sprostitev.
  • Sproščeno in naravno dihanje: Dihajte naravno in sproščeno. Ne poskušajte prisilno nadzorovati dihanja, ampak se osredotočite na udobje.
  • Vizualizacija, meditacija: Med dihanjem si lahko predstavljate, kako se napetost sprošča iz mišic. To lahko pomaga povečati učinek masaže. Ne mislite na nič konkretnega, skušajte ugasniti misli in se osredotočite zgolj na svoj dih.


Vsakdo lahko ima nekoliko drugačne preference glede dihanja med masažo, zato je pomembno, da poslušate svoje telo in se osredotočite na udobje. Pomembno je, da se med masažo počutite sproščeno in da se počutite bolje po končani masaži, kot ste se pred njo. Veliko sproščenosti v naših stolih vam želimo.

Avtor: Arcus stoli



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.