Masažni stol in glasba


Kako se v masažnem stolu dodatno sprostiti s pravim glasbenim izborom?

Za trenutek pomislite, kako se počutite ob nežni melodiji klavirja - ali pa ko zaslišite svojo najljubšo rock skladbo. To je izkušnja, kako lahko glasba oblikuje vaše počutje v določenem trenutku. Seveda je glasba, ki spodbuja predvsem sprostitev, kot nalašč za dvig občutenja ob uporabi masažnega stola na višjo raven.

Pred uporabo masažnega stola vklopite vir glasbe
Najprej se pogovorimo o tehnični izvedbi - zvočnikih. Če iščete resnično razkošno izkušnjo, boste z veseljem vedeli, da imajo nekateri masažni stoli vgrajene zvočnike in povezavo Bluetooth. To pomeni, da boste lahko glasbo neposredno predvajali iz mobilne naprave v zvočnike stola.
V kolikor nimate masažnega stola, ki omogoča neposredno predvajanje glasbe, pa si lahko izkušnjo obogatite preko lastne nastavitve. To lahko pomeni zvočnike televizorja, namenski zvočniški sistem ali katero koli mobilno napravo, ki jo je mogoče priključiti na slušalke.

Ugotovite, kateri žanr vam najbolj ustreza med masiranjem v masažnem stolu
Če ste bili kdaj v stresu ob vstopu v trgovino, ki predvaja glasno glasbo, ki vam ni všeč - veste, koliko glasba lahko vpliva na razpoloženje. Ko gre za vaš masažni stol, vam to lahko pomaga. Znano je, da ima več glasbenih zvrsti pomirjujoč in sproščujoč učinek, med drugim: klasična, chill, jazz, glasba za meditacijo, sodobna glasba “new age” ali bioglasba (npr. zvoki kitov, dežja in podobno).

Če želite najti žanre, ki vam najbolj ustrezajo, preprosto poiščite nekaj pesmi na internetu v katerem koli žanru. Nato poslušajte navedene pesmi na brezplačni platformi, kot sta YouTube ali Spotify. Ko se ob pesmih določene zvrsti počutite sproščeno in sproščeno, ste na pravi poti.
Sedaj, ko najdete žanr, ki vam ustreza, lahko poskusite najti priljubljene sezname predvajanja na pretočni platformi ali kupite glasbo najboljših izvajalcev te zvrsti.

Pripravite seznam predvajanja in nemoteno uživajte v sproščujoči masaži
Ko boste med sejami uporabe masažnega stola še naprej poslušali glasbo, boste začeli razvijati posebno naklonjenost določenim skladbam in izvajalcem. Če želite ustvariti izkušnjo po meri zase, si ustvarite priljubljeni seznam predvajanja. Ta seznam predvajanja je lahko digitalni ali fizični - kar vam ustreza.

Ko bo seznam predvajanja pripravljen, boste lahko nemoteno uživali v najbolj sproščujočih sejah masažnega stola, kar ste jih kdaj doživeli in ob tem izgubili občutek za čas in prostor.
Seveda pa priporočamo, da še naprej redno raziskujete nove zvrsti in pesmi. Nikoli ne veste, kdaj boste našli še kaj ljubšega. S kombinacijo pomirjujoče glasbe z masažo na domu v masažnem stolu boste lahko uživali v občutku miru tako znotraj kot zunaj sebe.



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.