Masaža v času samoizolacije

Masaža v času samoizolacije – masažni stol je rešitev

Do sedaj niste pomislili, da bi imeli masažno stol doma? Vlada nam svetuje, da ostanemo doma v zaprtih prostorih, in to lahko traja tedne ali nekateri pravijo morda celo mesece. Trenutno so številna podjetja, med njimi tudi masažni saloni, zaprla svoja vrata. Za tiste od nas, ki bi potrebovali masažo za zdravljenje bolečine ali za lajšanje stresa, kaj lahko storimo?

V kolikor ne morete prejeti ročne masaže, lahko doma uporabite masažni stol.


Masažni saloni bodo zaradi ukrepov socialnega distanciranja najverjetneje še kar nekaj časa zaprti in žal v tem obdobju ta način masaže ne pride v poštev. Toda to ne pomeni, da masaže še vedno ne morete biti deležni. Čeprav je vaš masažni salon ali zdravilišče morda zaprto, obstaja očitna rešitev - masažni stoli.

Masažni stol je v vašem domu, zato se masaže lahko poslužite, ne da bi dom zapustili. Pravzaprav bi se na ta način lahko masirali pogosteje kot ste sicer obiskovali masažni salon. Dolgoročno je masažni stol tudi investicija, ki se finančno izplača.
 

Ali se masažni stol lahko primerja ročni masaži?

Da. Masažni stoli so bili oblikovani, da posnemajo ročno masažo. Omogočajo osnovne različne tipe masaž: eno najpogostejših masažnih tehnik je masaža globokih tkiv. Naslednja, ki jo masažni stol omogoča, je švedska masaža. To je nežnejši tip masažne tehnike, poznan kot masaža z rahlimi dotiki. Obstajajo tudi masažni stoli s programi Shiatsu masaže oziroma Shiatsu podobnim masažnim tehnikam. Prednost pri uporabi masažnega stola je, da si lahko sami določite program, ki vam osebno najbolj odgovarja.
 

Ste imeli kdaj izkušnjo, da je bila ročna masaža pregroba ali nasprotno, prenežna?

Terapevtu verjetno niste rekli ničesar ali pa ste težko doživeli ravno pravi nivo intenzivnosti. Določeni masažni stoli s svojimi mehanizmi lahko posnemajo globoko penetracijo ob masaži, na meji med bolečino in užitkom, pri vseh pa si sami nastavite stopnjo intenzivnosti in tako vplivate na počutje ob masaži.

Pri trenutnem povečanem stresu in anksiznosti masaža pomaga tudi pri izboljšanju mentalnega počutja

Več časa le doma, pomanjkanje gibanja in negotovost… Morda niste pomislili na to, vendar s svojim masažnim stolom v tem času razbremenite tudi stres, ki ga povzroča čas pandemije.
Masažni stol lahko nemoteno naročite tudi v tem času.

Kontaktirajte nas:
info@arcus.si
041 633 911



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.