Masažni stol in telesna drža

Masažni stol pomaga izboljšati telesno držo


Ste že videli drže ali oblike hrbtenice ljudi, ki več kot očitno prekomerno uporabljajo pametne telefone in tablične računalnike? Zagotovo ste, videti so zelo ukrivljeni, nagnjeni naprej, z neravnim vratom, morda celo grbo. Stalna pozornost na telesno držo je pomembna, dodatno skrb pa je potrebno nameniti tudi trajnejšemu izboljševanju in ohranjanju zdrave telesne drže in hrbtenice.
 

Da, masažni stol izboljšuje telesno držo.


Vsi uporabljajo pametne telefone in tablice vsak dan. To je poglaviti razlog za slabo držo v sodobnem času in predvsem ima zdaj že toliko mladih ljudi težave s hrtenico in telesno držo. Pa vendar, ne samo ljudje, ki so stari 20 ali 30 let, pa tudi ne samo to, problem zajema vse od zelo mladih do zelo starih. Zaradi tega smo ljudje utrujeni celostno, čutimo bolečine v ramah, vratu, glavi in hrbtu.

Masažni stol ni uporaben samo za sproščanje napetosti mišic, ampak tudi za dobro telesno držo. Prilagodite držo svoje hrbtenice in izboljšajte ohranjanje dobre drže. Zaradi slabe drže nekatere mišice delajo ves dan, druge pa se šibijo, čeprav bi za zdravo telo morale biti vse mišice enakomerno močne in obremenjene.
Masaža sprosti in stabilizira mišice, te pa omogočajo dobro držo

Masaže sprostijo mišice iz slabe drže. Dobra drža vas osveži in razbremeni pritisk, zaradi katerega se slabo počutite. Masaže, ki se sproščajo, zagotavljajo zdravo in naravno drže. Prav tako vam pomaga do dobre prekrvavitve, ki vam povrne energijo in živahnost. Pomaga hrbtenici, telesu in možganom, da si zapomnijo dobro držo. Nakup pravega masažnega stola je ena izmed dobrih naložb v vaše zdravje.

Napredni masažni stoli omogočajo raztezanje celotnega telesa

Namesto fokusiranja na raztezanje nog, novi raztezni mehanizem raztegne celo telo ter tako nudi boljšo podporo mišičnemu tonusu. Osnovni kot naslonjala je 112.5°, kot raztezanja pa znaša 165.5° in tako omogoča ležeč položaj, pri katerem se celo telo lahko sprosti in s tem lažje razteza. Klasično vodilo je zamenjalo inovativno novo vodilo, ki vas v spremembo položaja gladko zadrsi. Kot smo omenili, to omogoča večje področje telesa, ki se razteza, hkrati pa je raztezanje tudi boljše in kakovostnejše. Telo, ki se je kakovostno raztegnilo, je kot resetirano in se lahko drža zastavi ponovno, v izboljšani verziji.



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.