Multifunkcijski masažni stoli

Podarite si zdravje

Več o tem

Luksuz je vaše zdravje

V današnjem hitrem tempu življenja si le malokrat lahko privoščimo nekaj trenutkov zase, in se prepustimo sprostitvi. Vseeno pa verjamemo, da je pomembno, da si v dnevu vzamemo nekaj časa zase. Masažni stol nam ponudi ravno to – sprostitev v domače amnientu, ko se sami za to odločimo. 

Več o tem

Prijetna sprostitev

Sprostitev v vrhunskih masažnih stolih. Smo edini pooblaščeni zastopniki in prodajalci vrhunske japonske znamke masažnih stolov Inada. Masažne blazine in ostali masažni pripomočki vam olajšajo težave in izboljšajo vaše počutje. Ker zavzamejo zelo malo prostora, so primerni za vsak dom in za vsak žep. 

Več o tem

Zakaj masažni stoli?

Že tisoče let nazaj so stari Grki in številne azijske kulture verjeli, da dnevna masaža pozitivno vpliva na dobro počutje in zdravje človeka. Tudi danes se večina medicinskih strokovnjakov strinja s trditvami, da masaža znižuje krvni tlak, izboljša cirkulacijo krvi in pospešuje proces zdravljenja.

Več o tem

Masažni stoli za vse generacije
Sprostitev in vrhunsko udobje v ambientu vašega doma. Začutite hkratno masažo več profesionalnih maserjev. Izrednega dizajna in zmogljivosti. Masažni stoli imajo veliko naprednih nastavitev za učinkovite masaže. Prevlečeni so v izredno mehko, udobno in zračno umetno usnje.

Blog

Preberite, kaj vse vam nudijo masažni stoli modelov Inada in Sogno.

Masažni stoli in bolečine

15. dec

Ste vedeli, da je bolečina v križu vodilni razlog na svetu, zaradi katerega ljudje ne zmorejo več opravljati svoje službe?
 

Več o tem

Masaže in mraz

1. dec.

Obstaja preprost način, kako se spopasti s to jesensko - zimsko lenobo. Redna masaža je odličen način, da se hitro počutimo srečnejši in bolj zdravi. 

Več o tem

Masaže in NASA center

15. nov

Predstavljamo vam poseben masažni fotelj Zero Gravity, čigar  koncept breztežnostnega položaja je enak tistemu, ki ga uporabljajo v NASA centru, 

Več o tem

Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.