Vrste masažnih stolov

Kakšne vrste masažnih stolov so na voljo?

Brskanje po seznamih  modelov masažnih stolov je lahko utrujajoče za povprečnega kupca. Med modeli je v osnovi že nekaj ključnih razlik v njihovi obliki, pri čemer je dobro poznati funkcije, delovanje ter prednosti posamezne. Da bi od masažnega stola imeli čim več udobja in vrednosti, se vprašajte, kaj najbolj potrebujete in cenite.
Spodaj smo opisali najbolj izrazite oblike masažnih stolov, z njihovimi prednostmi in slabostmi.

Naslonski masažni stol
Naslonski masažni stol (angl. “reclining”) je najbolj znana izbira za vsakogar, ki ga je opazil v nakupovalnih središčih ali pohištvenih prodajalnah. V osnovi je to naslanjač, z naprednimi masažnimi funkcijami. To je daleč bolj napredno od tega, če doma na naslanjač položite električno masažno blazino. Večina jih je izdelanih iz prijetnih materialov in se dobro zlijejo z ostalim pohištvom v domu. Če se odločate za nakup naslonskega stola oziroma masažnega naslanjača, potem se le še posvetite izboru modela, da vam bo ta dolgoročno dobro služil.

Breztežnostni masažni stol
Breztežnostni (angl. “zero gravity”) pomeni, da vam omogoča stimulacijo položajev, v katerih se znajdejo tudi astronavti v vesolju. Prednosti tega masažnega stola so, da sproščajo  in lajšajo bolečine v sklepih in kosteh. Odpravlja tudi pritiske, ki se lahko na vas naložijo tekom dolgega dne. Na ta način se odlično znebite stresa in vnetij v hrbtnem predelu. Res je, da se ti masažni stoli nahajajo v višjem razredu. Tako ste lahko pred nakupom vnaprej pripravljeni na nekaj več finančnega vložka, za kar pa pridobite res ustrezno vrednost v izboljšanju vašega počutja in zdravja.

Masažni stoli za celotno telo
Ultimativni tip masažnega stola je masažni stoli za celotno telo (angl. “full body”). Z nekaj nastavitvami si tako lahko kar doma ustvarite neverjetno masažno izkušnjo. To je vrsta masažnih stolov, ki spada med najdražje, vendar vam to hkrati omogoča tudi največ masažnih možnosti ter področij delovanja, vse od lave do prstov. To izbiro lahko smatrate kot najboljšo izbiro, kadar sebi, svojim bližjim in vašemu zdravju želite privoščiti kar največ.

Ogrevani masažni stol
Masažni stoli s funkcijo gretja imajo poseben čar, četudi gretja ne uporabljate vedno. Opcija vam omogoča dolgoročne užitke, saj masaža s toplino nudi prijetnejšo izkušnjo. Gretje pripomore k sproščanju mišic, in je ta masažni stop optimalen za hitrejše lajšanje vnetih in utrujenih mišic. Tako nižje cenovni kot višje cenovni modeli omogočajo funkcijo gretja, tako da imate na voljo dovolj izbire, ki vam lahko omogočijo nakup grelnega masažnega stola za vaše želje in vašo denarnico.
 Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.