Masažni stoli v čakalnicah


Masažni stoli v čakalnicah – naj gosti, stranke in pacienti uživajo

Se spomnite na čakanje v čakalnici pred ordinacijo, na banki, v hotelu pred recepcijo… ali pa morda v avto salonu? Kako ste se počutili? Verjetno bi vam masaža v tistem trenutku več kot prijala in bi vas pravzaprav tudi presenetila.
 

Čakanje pri zdravniku, z masažo pacienti lažje znižajo stres in strah

Povprečna čakalna doba v zdravniški ordinaciji je 21 minut. To je pogosto več časa, kot ga pacient dejansko preživi z zdravnikom, zato močno vpliva na to, kako pacient dojema kakovost oskrbe.
Pacienti radi aktivno izkoristijo čakanje. Zaslon, ki prikazuje novice in kup revij, vas lahko pripelje le tako daleč. Brezplačni WiFi je pogosto tisti minimum, ki ga stranka pričakuje v čakalnici. Če želite iti še korak dlje od tega, jim z masažnim stolom resnično lahko ponudite razvajanje, s katerim boste izboljšali skupno izkušnjo pri vas.

Pacienti se radi razvajajo. Ponujena kava in čaj sta odličen bonus za skrajšanje in olajšanje čakanja za stranke. Razmislite, kako bi šli naprej in pustili pravi vtis - kot nekateri zobozdravniki, ki so čakajočim staršem ponudili masažni stol. Zobozdravnik, ki je ponudil masažne stole v čakalnici, je na Instagramu zbral več kot 1000 všečkov, kar je omogočilo brezplačno oglaševanje ordinacije.
 

Čakanje na recepciji – naj se gost razvaja v masažnem stolu

Čakati na recepciji je neprijetno, sploh če je to ob prihodu na počitnice. Dopust se lahko prične že z vstopom v hotel pred predajo ključa od sobe! Masažni stoli so lahko elegantna popestritev ambienta in tudiprav posebno presenečenje, da se lahko obiskovalec razkomoti in zmasira.
Nasmeh na obrazih v recepciji je lahko izvrsten inma vplih na splošno počutje v hotelu. Pa tudi z veseljem se bo gost vrnil k vam, saj je masaža res poseben prvi vtis.
 

Razvajajte stranko, tudi ko mora počakati na storitev

V avtosalonu morajo stranke včasih počakati na razpoložljivega prodajalca, serviserja, ali pa na prevzem avtomobila. Vmes se lahko zamotijo s kavo, glasbo, kot tudi z masažo. Pa saj veste, da se bi o avto salonu, kjer imajo masažne stole, tudi veliko govorilo, kajne?
Razvajajte svoje stranke, omogočite jim posebno izkušnjo in zagotovo bo tudi nepozabna. Izboljšana uporabniška izkušnja pa vam bo prinesla tudi nove stranke iz naslova priporočil. Prijetno s koristnim, kajne?
 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.