Masažni stol za vsak dom

Si želite v svojem domu udoben in uporaben masažni stol ali fotelj, pa ne veste, kako za nakup navdušiti svojega partnerja?

Prišli ste na pravo mesto! Tukaj so trije razlogi, zakaj bi masažni stol moral biti obvezna oprema vsakega doma.

Razlog 1: Privarčevali boste denar

Dobiti dobro profesionalno masažo danes prinaša tudi precejšen poseg v vašo denarnico. Več deset evrov vas bo stalo pol ure masaže, kaj šele, če bi to razvajanje radi za dlje časa in več krat na mesec ali celo teden.
Se še zmeraj nagibate k temu, da bi še danes poklicala v masažni salon ali naročili maserja na dom? Prav, a vedite, da okusiti dobro masažo pomeni tudi hitro ´zasvojenost´ s to storitvijo. Saj veste, to je nekako tako, kot odpiranje okusne vrečke slanih čipsov pred TV ekranom in si pri tem obljubiti, da boste pojedli le enega ali dva, morda največ tri,…
Če uporabimo preprosto matematiko hitro ugotovimo, da je dolgoročno ceneje denar vložiti v masažni stol.

Razlog 2: Odprto 24 ur na dan - 7 dni v tednu

Kombinacija kopalnice in masažnega stola lahko pomeni, da imate v vašem domu svoj osebni spa center, ki samo čaka, da prestopite njegov prag. Kaj je pri tem najlepše? Odprt je 24 ur na dan, 7 dni v tednu in brez omejitve uporabe. V masaži lahko uživate kadar in kako dolgo se vam to zahoče.

Razlog 3: Pozitivni učinki na zdravje

Ste vedeli, da ima že 15 do 20 minutna uporaba masažnega stola pozitivne učinke na celotno telo? Uporaba masažnega stola dokazano izboljša počutje ter ob redni uporabi med drugim pozitivno vpliva na:
• zmanjšanje stresa in sicer do kar 85 %,
• izboljšanje prekrvavitve celega telesa,
• zmanjšanje napetosti in bolečine v mišicah,
• izboljšanje kakovosti spanca,
• večje izločanje hormonov sreče (endorfinov),
• odpravljanje glavobolov oz. zmanjševanje njihove intenzivnosti,
• boljše delovanja imunskega sistema,
• lajšanje bolečin v hrbtenici, hrbtu in vratu.

Razkošje vredno kralja, mar ne? In do slednjega lahko pridete enostavno ter dolgoročno še privarčujete. Zakaj bi torej čakali na naslednji prosti termin pri maserju? Pokličite nas in si svoj masažni stol ali fotelj zagotovite še danes!
Za vsa morebitna vprašanja in pojasnila o masažnih stolih in foteljih smo vam z veseljem na voljo. Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 031 633 911.


 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.