Masaže in NASA center

Masažni fotlej z značilnostmi, ki jih uporabljajo v NASA centru

Tokratna predstavitev je namenjena prav posebnemu masažnemu fotelju, čigar  koncept breztežnostnega položaja je enak tistemu, ki ga uporabljajo v NASA centru. Z masažnimi fotelji Zero Gravity imate priložnost, da oživljajočo moč masažne terapije prinesete v vaš dom. Shell je torej pravi izbor masažnega fotelja za vas.

Vsi dobro vemo, da masažni stoli uporabljajo mehanske elemente za posnemanje masažnih tehnik, ki jih sicer zagotavljajo odlični maserji. Vendar pa zaradi sodobne tehnologije veliko masažnih stolov presega spretnosti masažnih terapevtov. Ena od teh  edinstvenih lastnosti, kot je breztežnost.

Kaj pomeni breztežnost?

Ničelna gravitacija se nanaša na breztežnostno pozicijo telesa na masažnem fotelju, ki jo je navdihnila NASA. Astronavti med dvigom v v vesolje namreč sedijo na stolih z ničelno gravitacijo, ti pa njihova telesa postavijo v ležeč položaj. Slednji dejansko ščiti njihova telesa pred napetostjo, ki se pojavi pri tej vrsti gravitacijske sile. Takoj, ko so nagnjeni v položaju breztežnosti, so sile varno in enakomerno porazdeljene po njihovih telesih.
Masažni fotelji z učinkom breztežnosti pa so ustvarjeni tako, da nudijo široko paleto zdravih prednosti, vključno s sprostitvijo. Medtem, ko sedite v masažnem fotelju z ničelno gravitacijo, se zgornji del telesa spusti, noge pa se dvignejo od tal. Ta položaj je namenjen zmanjševanju stresa in povečanju sproščenosti telesa.

Prednosti breztežnosti

Očitno pozicioniranje brez gravitacije zagotavlja širok spekter relaksacijskih prednosti, ki vam pomagajo zmanjšati
utrujenost in stres. Pozitivni učinki so še:
• izboljšanje krvnega obtoka
• zmanjšanje stresa srca,
• razbremenitev hrbtenice, sklepov, hrbta in vratu
• zmanjšanje bolečin
• izboljšanje pljučne funkcije
• zmanjšanje otekanja nog

Želite več informacij o masažnem fotelju Shell?

Masažni fotelj Shell vam med drugim ponuja:

• Cel masažni mehanizem se v L - obliki lepo prilagaja celemu telesu: od vratu, po hrbtenici, pod zadnjico in stegni. Z bolj natančno masažo stimulira akupunkturne točke in pomaga k boljši regeneraciji telesa.

• Masažne rolerje v stopalnem delu, ki izvajajo refleksno masažo stopal, katero si lahko prilagodite s petimi različnimi stopnjami hitrosti.

• Za večji učinek sproščanja pa poskrbi zračna masaža celega telesa ter gretje v ledvenem delu.

• Spoščujočo glasbo lahko preko Bluetooth povezave enostavno upravljate preko vašega pametnega telefona. Vgrajeni zvočniki visoke kvalitete zagotavljajo dober zvok.

Za vsa morebitna vprašanja in pojasnila smo vam z veseljem na voljo. Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 633 911.


 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.