Masaža kot darilo

Potrebujete darilo za sorodnika ali prijatelja? Čeprav vsi dobro vemo, da je za lajšanje stresa, bolečin in sprostitev masaža ena od najboljših izbir, si jo nekateri ne privoščijo prav pogosto. A masaža je resnično primerna za skoraj vsakogar - otroke, odrasle, starejše, športnike in tudi nosečnice. Zato je tukaj nekaj razlogov, zakaj je masaža lahko idealno darilo.

Odgovori, zakaj naj bo masaža na vrhu seznama pri izbiri darila za vaše najbližje, so preprosti. Gre namreč za darilo, ki:

• Zmanjšuje stres
Masaža je najboljše darilo, saj pomirja živčni sistem in zagotavlja oazo sprostitve. Je ena od najbolj koristnih terapiji, ki lahko pomaga pri lajšanju togosti in bolečine. Če vam misel o sprostitvi na masažni mizi, masažnem stolu ali masažnem fotelju zveni kot sanje, je morda skrajni čas, da si jo privoščite. S sproščujočo masažo se lahko v kratkem času ponovno počutite lepo in sproščeno.

• Izboljša razpoloženje
Stresi lahko na dolgi rok poveča slabo počutje, povzroči tesnobo in celo depresijo. Poleg tega lahko vse navedeno povzroči uničenje vašega vzorca spanja. Masažna terapija za sproščanje mišic lahko poveča raven serotonina v telesu, kar pomaga povečati melatonin. Ko se ti hormoni začnejo izravnati, bo vaše telo ponovno začelo lažje zaspati in čez noč bolje spati. Med masažo se lahko sprostite tako fizično kot čustveno, kar vam pomaga, da se počutite bolj sproščeno in srečno.

• Izboljšuje zdravje
Ste vedeli, da naporno delo v kombinaciji s stresom zmanjšuje učinkovitost vašega imunskega odziva na bakterije? Žal je to res in če ne poskrbite za telo in duha, lahko pride do grdega prehlada ali pa obležite z virozo. Sproščujoča masaža bo pomagala povečati vaš imunski odziv, kar vam lahko pomaga pri boju proti številnim boleznim, vključno s prehladom in gripo. Dokazano je tudi, da masaža lajša napetostne glavobole. Nežni pritiski na točke vašega vratu, lahko namreč ublažijo tudi kronične bolečinske glavobole.

Pogosti masažni tretmani lahko imajo veliko pozitivnih koristi za vaše zdravje. Zato jo sebi, svoji družini ali prijateljem pivoščite vsak dan s pomočjo naših masažnih stolov ali masažnih foteljev. Za vsa morebitna vprašanja in pojasnila o masažnih stolih in foteljih smo vam z veseljem na voljo. Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 633 911.


 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.