Masaža in karantena


Do sedaj verjetno niste pomislili, da bi imeli masažni stol doma. Samoizolacije in karantene se zopet vrstijo kot po tekočem traku, skoraj ni gospodinjstva, ki se na nek način ne bi soočalo in spopadalo z epidemijo. Masaža zna biti ravno to, kar potrebujete. Vsi tisti, ki vas pestijo bolečine ali ste pod prevelikim stresom oziroma potrebujete izgovor, da si vzamete čas zase. In tukaj je … masaža na pravem masažnem stolu!

V kolikor ne morete fizično drugam na masažo, jo lahko prejmete v udobju svojega doma
Čeprav vam je vaš masažni salon ali zdravilišče trenutno nedostopno, obstaja očitna rešitev - masažni stoli v udobju svojega doma. Z masažnim stolom doma se masaže lahko poslužite veliko pogosteje kot ste sicer obiskovali masažni salon. Potemtakem je dolgoročno gledano masažni stol tudi investicija, ki se finančno izplača.

Ali se masažni stol lahko primerja z ročno masažo?
Da, no svoj način. Masažni stoli Arcus so bili oblikovani tako, da posnemajo ročno masažo. Omogočajo različne tipe osnovnih masaž: ena najpogostejših masažnih tehnik je masaža globokih tkiv. Naslednja, ki jo masažni stol omogoča, je švedska masaža. To je nežnejši tip masažne tehnike, poznan kot masaža z rahlimi dotiki. Obstajajo tudi masažni stoli s programi Shiatsu in Shiatsu podobnimi masažnimi tehnikami. Prednost pri uporabi masažnega stola je, da si lahko sami določite program, ki vam v tistem trenutku osebno najbolj odgovarja.

Ste imeli kdaj izkušnjo, da je bila ročna masaža pregroba ali prenežna?
Terapevtu verjetno niste rekli ničesar ali pa ste težko doživeli ravno pravi nivo intenzivnosti. Določeni masažni stoli lahko s svojimi mehanizmi posnemajo globoko stimulacijo ob masaži, na meji med bolečino in užitkom, pri vseh pa si lahko sami nastavite stopnjo intenzivnosti in tako vplivate na počutje ob masaži.

Pri trenutnem povečanem stresu in anksiznosti masaža pomaga tudi pri izboljšanju mentalnega počutja. Delo od doma, šola na daljavo, pomanjkanje gibanja in dolgotrajna negotovost … Morda niste pomislili na to, vendar s svojim masažnim stolom v tem času razbremenite tudi stres, ki se v vas nabira v času ali prav zaradi epidemije.



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.