Kam postaviti masažni stol?

Dilema pred nakupom: kam bomo masažni stol postavili?

Masažni stol se odlično poda v dnevno sobo, bralni kotiček, domačo knjižnico, galerijo, pisarno ali sobo za goste. Tudi namesto naslanjača lahko postane znotraj dnevne sobe vaš nov prostor za sprostitev in prijetno masažo kar doma.
 

Kam in kako najbolje umestiti masažni stol v prostor

Masažni stol se odlično poda v dnevno sobo, bralni kotiček, domačo knjižnico, galerijo, pisarno ali sobo za goste.
Če imate galerijo ali bralni kotiček, ki je umaknjen od vsakdanjih opravil, ga lahko obogatite še z masažnim stolom, ki vam bo omogočal celosten odklop in tudi fizični počitek. Tudi namesto naslanjača v dnevni sobi lahko postane vaš nov prostor za sprostitev in prijetno masažo v masažnem stolu kar doma.
Vse pogosteje postaja tudi delo od doma, iz lastne pisarne. Vsakodnevna masaža v domačem masažnem stolu omili posledice pomanjkanja razgibavanja in zmanjšuje stres lahko tudi v domači pisarni.
 

Masažni stol najenostavneje nadomesti naslanjač v dnevni sobi

V kolikor nimate praznega kotička v stanovanju, si lahko masažni stol namestite v dnevni sobi namesto naslanjača ali fotelja. V njem lahko preživljate prosti čas, uživate v masaži med branjem, gledanjem televizije ali pogovorom z bližnjimi.
 

Kako izbrati masažni stol, da se bo stilsko podal v prostor

Dom, bivalne prostore, pisarne in ostale prostore si opremimo v slogu in premišljeno. Pomislek bi bil, da bi lahko masažni stol skazil podobo in izbrani slog. Barva igra pomembno vlogo na tematiko in slog okolja, tako se tudi pri pohištvu skrbno odločamo med barvami ključnih kosov. Na srečo lahko tudi med masažnimi stoli izberete barvo - napogosteje so na voljo bela, črna, slonokoščnena, temno modra barva. Preverite razpoložljive barve pri ožjem izboru modelov masažnega stola in tako poskrbite še za končni izgled kotička, kjer bo nameščen.
V primeru, da med izbranimi barvami ni vaše željene, nas kontaktirajte in izbrali bomo ustrezno rešitev.

Z nami lahko stopite v stik preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 041 633 911.
 



Kontakt

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.